Vores oplevelse har været helt igennem positiv, og at vi har haft et rigtigt godt udbytte af dine besøg. Her får du nogle udsagn fra mine kollegaer:

 • Altid et smittende godt humør.
 • God kombination af åndedrætsøvelser og fysiske øvelser.
 • Vi får koblet fra, og får løst op for spændinger.
 • Fint fokus på også at arbejde med det indre.
 • Tilpasset så alle kan være med.
 • Føler sig ”let” bagefter.

Vi savner dig allerede. Jeg håber at vende tilbage senere på året.

Henriette SchilderJuridisk Kontor

Jeg vil gerne skabe medarbejderpleje på min arbejdsplads, og her er Kontor-Yoga en oplagt mulighed. Vi har startet et forløb med Britt, og jeg fornemmer, det har en positiv effekt på deltagerne. De virker glade over at deltage i noget dejligt at være fælles om. Personligt synes jeg, at det giver mig et energi-kick, og jeg har godt af øvelserne. På sigt tænker jeg, at det kan have en god effekt på vores kontor-kroppe.

Helle WestmarkCassiopeia

Kontor-Yoga er en fantastisk pause midt i hverdagens ræs, hvor man lige får løsnet op for de værste spændinger og får pulsen ned igen.

Kan varmt anbefales.

Helena PeyronBioMed

Jeg er meget glad for den Kontor-Yoga, som mine kolleger og jeg dyrker med supergod instruktion her i Studieforvaltningen på AAU.

Jeg får det rigtigt godt af øvelserne.

Mette Yde EriksenStudieforvaltningen - AAU

Vi har taget imod tilbuddet om Kontor-Yoga med kyshånd, og opbakningen har været stor, når møder og øvrig travlhed har tilladt det.

Instruktøren forstår at skabe en god stemning samtidig med, at øvelsernes formål forklares på kompetent vis. Hos os foregik øvelserne siddende på vore kontorstole og stående, så denne form for yoga kan arrangeres hvor som helst uden særlige forberedelse af lokale, måtter m.m.

Efter ca. 30 minutters Kontor-Yoga er kroppen løsnet op, og vi har alle fået ny energi til arbejdsdagens mange opgaver.

Pia JakobsenBusiness Aalborg

Med Kontor-Yoga har vi fået redskaber til at få ro i krop og sind, specielt tænker jeg på vejrtrækningsteknikkerne, når tanker og stress fylder for meget.

Diana Duncker PorsborgAAU - Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet

Hej Britt

Der er også lutter positive tilkendegivelser her fra. Alle mine kollegaer var meget glade for vores ½ time sammen i fredags. Så vi glæder os bestemt til i morgen.

Ann-Pia Valentin Sørensen Sekretariatet for Efter - og Videreuddannelse Aalborg Universite

Det er os som takker. Hele dagen i dag, er gået med stor ros til dig og mange positive tilbagemeldinger til dig. Jeg har sendt din mail videre til resten af teamet. Jeg vil hvert fald tro at du kommer til at høre mere fra os inden så længe.

Men alt i alt – har det været en fantastisk oplevelse at have dig på besøg.

Heidi JensenLedelsessekretariatet Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Hej Britt

Mange tak for en dejlig introduktion til kontor-yoga.  Jeg synes, det var rigtig godt, og mange synes der var en del tankevækkende information.

Vil du melde tilbage hvad et 10-turs kort koster?

Hanne DahlSamsung

Kære Britt

Vi fik rigtig meget ud af dit besøg. Alle var meget tilfredse, såvel nye som øvede yogier. Flere har efterspurgt, om du kunne sende os øvelserne – er det muligt?

SusanneDouwe Egbert Coffee

KONTOR-YOGA…

 •  så dagens lys i 2008 og har i dag instruktører fordelt over hele landet. Så uanset om I har sæde i Frederikshavn eller Vanløse, så finder vi en instruktør i nærheden til jer.
 • er en række øvelser, som er skræddersyet til os med stillesiddende skærmarbejde.
 • er rettet mod tastaturfingre, musearme, skærmøjne, spændinger i nakke, ryg og skuldre.
 • forebygger træthed, spændingshovedpine, stress mm.
 • består af udstræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness og meditation.
 • foregår primært siddende og stående – det er hurtigt og nemt, så det passer ind i jeres travle arbejdsdag.
 • Er rettet mod alle, unge, gamle, tykke og tynde … selv mænd.
 • Du skal ikke klæde om.
 • Du skal ikke transportere dig nogen steder hen. Vi laver de fleste øvelser siddende og stående, og det kan foregå på jeres kontor,  i jeres kantine eller konferencelokale.
 • Kontor-Yoga varer 30 minutter. Det passer ind i en travl arbejdsdag og er præcis nok tid til, at kroppen og sindet falder til ro efter den nøje planlagte øvelsesrække.
 • Kontor-Yoga er ikke anstrengende, den er skånsom for kroppen, og så er Kontor-Yoga for alle – uanset fysisk og psykisk form.
 • Vi ønsker, at du får skabt nogle sunde arbejdsvaner, så du kan drage omsorg for dig selv og dermed få flere gode år på arbejdsmarkedet.