Vi havde en fantastisk oplevelse med Britt, som fik 75 helt almindelige mennesker til at kaste sig ud i yoga-øvelser, som jeg ikke i min vildeste fantasi troede hun ville kunne få folk til at udføre. Hun havde en engagement, en glæde, en ro og et dejligt væsen, der på et splitsekund skabte tro på opgaven hos stort set alle kollegaer.

Niels Lundbye-ChristensenJammerbugt Kommune

En tilbagemelding på vores kontor-yoga event i CompanYoung. Det var super godt 🙂

Jeg fik super gode tilbagemeldinger efter eventet. Over for en ung virksomhed som vores havde du en fin balance mellem humor og alvor.

Jeg må sige, at det virkelig var en succes og håber, at ledelsen vil ofre penge på sådan et arrangement igen 🙂

Så vi er meget glade, og du er bare dygtig!

Mette Jønsson GranatCompanYoung Rekruttering

Vi havde en super god dag og fik ligeledes nogle rigtig gode fif til hvordan man med få Yoga øvelser, kan få en bedre arbejdsdag, når man dagligt sidder temmelig lang tid foran sin computer.

Hele dagen er gået med stor ros og mange positive tilbagemeldinger til dig. Jeg vil hvert fald tro at du kommer til at høre mere fra os inden så længe.

Men alt i alt – har det været en fantastisk oplevelse at have dig på besøg.

Heidi JensenFamilie- og Beskæftigelseforvaltningen

Vi holder løbende interne møder ved CM Network A/S. Fredagens møde havde dog et noget anderledes indhold – den stod nemlig på Kontor-Yoga! I løbet af en halv time blev alle medarbejdere strækket godt igennem, ligesom de fleste af os fandt en indre ro, som gav fornyet energi til resten af arbejdsdagen.

Vi fik en række gode øvelser, som vi kan hive frem i den travle hverdag for at få fornyet energi.
Det kan varmt anbefales herfra.

Magnus KjøllerDirektør, CM Network

Yoga som event

Yoga og mindfulness til kontor-kroppen er en anderledes måde at indlede

eller afslutte jeres møde, kursus eller personaledag

Oplev et informativt og underholdende oplæg om vores moderne vestlige livsstil kontra Østens Visdom, sjove anekdoter og finurlige facts om kroppen, hvad vi kan lære, og hvad vi selv kan gøre for at få en bedre arbejdsdag.

Oplægget inkluderer praktiske øvelser, som både involverer stræk, styrke, balance, åndedrætsøvelser og mindfulness, som er særligt rettet mod kontor-kroppen.

Vi afslutter med afspænding og meditation, hvor deltagerne sættes i en tilstand af fuldstændig ro og balance. En særlig fælles oplevelse hvor kollegaer – måske for første gang – er helt stille sammen. Stemningen er dog samtidig uhøjtidelig, hvor der er plads til grin, og der skal nok blive noget at tale om efterfølgende.

Der er forskellige muligheder:

Firma-Yoga:
De praktiske øvelser kan udføres på måtte, hvis faciliteterne er til det, udenfor hvis vejret tillader det eller i egnede lokaler i jeres nærområde. Læs mere her

Kontor-Yoga Mini-Kursus:
Kræver kun en stol til alle. Øvelserne udføres stående og siddende i normalt arbejdstøj. Læs mere her

Intro til Mindfulness:
Træn din nærværsmuskel. Foredrag med efterfølgende praktiske øvelser samt Mindfulness Walk. Læs mere her

Pris: kr. 2.500,-/time

NB: Ønsker I et længere eller kortere arrangement, så spørg efter pris her